loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Teeseling summer run

Content Image 1

Een rally voor de exclusieve autobezitter

De Teeseling Summer Runs staan in het teken van exclusieve bolides, prachtige locaties en leuke mensen. Ook dit jaar neemt Teeseling Auto Import het initiatief om een topdag vol autoplezier neer te zetten. Wij vinden het namelijk belangrijk om mensen met soortgelijke interesses bijeen te brengen en hierop voort te bouwen. Onze rallies zijn professioneel georganiseerd en bestaan uit verschillende trajecten zoals: bolletje pijltje, punt naar punt, blinde lijn, grensbenadering en een fotorit. Genodigden ontvangen aan het begin van de rally een op maat gemaakt routeboek.

Dit jaar hebben wij een limiet van 50 equipes gehanteerd. De locaties zijn bepaalt en de organisatie is in volle gang! Een dag waar de echte autoliefhebber niet kan ontbreken!

Hier ziet u een voorproefje van de gemaakte foto’s. Wegens het ruime aantal fotos dat zijn geschoten is het niet mogelijk om deze allemaal op de website te weergeven. Deze kunt u per dagdeel downloaden via de volgende link: Teeseling Summer Run 2022 Foto’s

 

Schrijf je nu in voor de 2024 run

LET OP: je aanmelding is pas compleet wanneer de betaling hierboven voldaan is.

Bram van Teeseling

+316 15 06 08 04 info@teeselingauto.nl

“Mijn passie en liefde voor mooie auto’s uiten zich in kwaliteit en klanttevredenheid.”

Morgen Internet - Zorgeloos website