loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Content Image 1

Welkom bij Teeseling

Teeseling Auto Import heeft jarenlange ervaring in de autobranche, gericht op het importeren van auto’s uit het premium segment. Onze werkzaamheden hebben geleid tot een zeer tevreden en loyale klantenkring. Klanten refereren naar onze snelheid, kundigheid, transparantie en hoge mate van service. Onze passie voor deze auto’s combineren wij met deskundigheid en perfectie. Wij hebben altijd het doel kwalitatief hoogwaardige auto’s te leveren tegen een betaalbare prijs.

Auto import

Als import specialist hebben wij keuze uit ruim 2000 direct beschikbare jonge gebruikte auto’s uit Duitsland. Dit betreft auto´s waar een fabrieksmedewerker bijvoorbeeld in heeft gereden. Het gaat dus om jonge, ruim uitgeruste en perfect onderhouden modellen met een lage kilometerstand en gegarandeerd zonder schadeverleden. Door onze contacten in Duitsland vinden wij altijd de beste modellen.

Wij specialiseren ons in luxeauto’s, van merken als Audi, BMW en Porsche. Wij gaan zelf niet voor ‘zomaar een auto’, maar voor een beleving. Wij bieden alleen auto’s aan die dat écht bieden en waar wij zelf in willen rijden!

Ons aanbod is de crème de la crème

De auto’s die wij aanbieden worden uiterst zorgvuldig geselecteerd en zijn niet ‘zo maar auto’s’. Wij hebben jarenlange ervaring in de importbranche en werken samen met gerenommeerde autobedrijven in het buitenland. Een auto die bij ons te koop staat is geselecteerd op zijn unieke opties, uitstraling, schadevrije verleden en lage kilometerstand.

Service is waar wij ons in onderscheiden

Vergelijk het met een avond uiteten in een sterrenrestaurant: u bent volledig ont zorgt! Wij zorgen ervoor dat u niks meer hoeft te doen, behalve genieten van uw nieuwe auto. Van zoekopdracht tot servicebeurt, bandenwissel, poetsbeurt of gewoon een adviesgesprek: wij zullen alles voor u uit handen nemen.

Wij zijn gek op auto’s….

En wij willen dat u dat ook bent! Daarom zullen wij onze stinkende best doen om ervoor te zorgen dat u net zo dol op uw nieuwe auto wordt als wij zijn. Wij hebben alles over voor de ultieme rijervaring!

Form Image

Bram van Teeseling

+316 15 06 08 04 info@teeselingauto.nl

“Mijn passie en liefde voor mooie auto’s uiten zich in kwaliteit en klanttevredenheid.”

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website